Abrakadabra.hr

USLUGE

Izrada komunikacijskih strategija za društvene mreže

Analiziramo vaš brend, vaše ciljne skupine i konkurenciju te predlažemo kreativne sadržaje kojima strateški usmjeravamo komunikaciju u željenom pravcu i dajemo online osobnost vašem brendu.

Pitate se zašto sve više ljudi provodi svoje vrijeme na društvenim mrežama? Želite postati dio te online zajednice i približiti se svojoj ciljnoj skupini ? Kako bi to ostvarili potrebna vam je komunikacijska strategija za društvene mreže. To je ono što mi radimo. Definiramo ton komunikacije u skladu s pravilima o načinu i sadržaju komunikacije te o prisutnosti na kanalima komunikacije. Sve to usklađujemo s vašim marketinškim i PR aktivnostima. Sve to radimo kako bismo vašem brendu udahnuli osobnost i pomogli vam izgraditi online reputaciju.Facebook oglašavanje

Vodimo oglašivačke kampanje na društvenim mrežama. Od definiranja ciljne grupe, izrade kreativnog rješenja do samog zakupa. Brzo, jednostavno i učinkovito.

Znate li da na Facebooku možete targetirati samo žene koje žive u Zagrebu i danas slave 25. rođendan ili 50-godišnje muškarce iz Splita koji vole skijanje ? Stišćemo vašu poruku u 135 znakova, dodajemo atraktivnu sličicu i upućujemo  vašoj publici


Community management

Svakodnevno i skoro u stvarnom vremenu komuniciramo s vašim postojećim i potencijalnim klijentima, potrošačima, fanovima, konkurencijom, opinion makerima… tj. svim aktivnim sudionicima  društvenih mreža, pretvarajući ih u vaše brend ambasadore.

Community management ili vođenje komunikacija na društvenim mrežama je primjena pomno osmišljene komunikacijske strategije. To su svi oni zanimljivi Facebook statusi, tvitovi i video sadržaji kao i svi oni odgovori i lajkovi koje ste dobili na svoja pitanja i komentare, uz obavezan :). Vodimo i usmjeravamo komunikaciju u skladu s porukama vašeg brenda u zajednici koja živi online 24/7.


Viralne kampanje

Želite vaše poruke poslati publici na drugačiji način?

Kako bi se izdvojili iz mase, za vas osmišljavamo kreativne viralne kampanje na društvenim mrežama. Kreiramo sadržaj koji se lako i brzo dijeli putem društvenih mreža i izaziva pažnju online populacije… možda čak dospije i u tiskane medije.Dizajn

Ne dopustite da se vaša prepoznatljivost izgubi u svijetu društvenih medija. Osmišljavamo ili prilagođavamo sve vrste vizuala i ostalih dijelova vašeg prepoznatljivog identiteta.

Edukacija

Organiziramo edukativne i kreativne radionice skrojene prema individualnim zahtjevima svakog klijenta

Komunikaciju na društvenim mrežama možete naučiti kod nas! Kroz zajedničku suradnju pripremamo kreativne radionice stvorene baš po vašoj mjeri. Uz to dajemo i detaljne upute kako otvoriti pojedine kanale na društvenim mrežama… (to je onaj dokument koji rijetko tko pročita :). Zabava na radionicama je zagarantirana jer su do sada svi izašli s osmjehom na licu.


Facebook aplikacije

Kreiramo zabavne, edukativne i interaktivne aplikacije čiji se sadržaj rado dijeli i osnažuje vašu online reputaciju.

Krizno komuniciranje

Situacija na društvenim mrežama lagano postaje uzavrela? Kako bi vaša online reputacija ostala pozitivna, u komunikaciji na društvenim mrežama moramo biti otvoreni za svaku pohvalu i kritiku. Odavno smo naučili da se konstruktivnom kritikom može više dobiti nego izgubiti. A što ako nešto ipak pođe krivo? Dopustite nam da situaciju riješimo profesionalno, kvalitetno i na obostrano zadovoljstvo.


Klijenti i projekti

Copyright 2012
Ping Pong
Sva prava zadržana