Abrakadabra.hr

Radi s nama

A što mi radimo

Upoznajte naš tim

PINGPONGS
ARHIVA
2015
2014
2013
2012
BLOG

Ima li novi Myspace šansu za (novi) uspjeh?

Piše: Mia Biberović

U svibnju prošle godine pisali smo o društvenim mrežama koje valja imati na oku, stoga mi je nekako milo oko srca što su se predviđanja o ponovnom uspjehu društvene mreže Myspace donekle ostvarila – vjerojatno već znate da je prije nekoliko dana predstavljen New Myspace. Doduše, sve se dogodilo bez prevelike pompe (a nije baš ni pomogla činjenica da se istoga dana predstavio i Facebook Graph Search), no buzz je kreiran. Pitanje je samo – što dalje? Hoće li novi Myspace nakon prvotnog oduševljenja brzo pasti u zaborav ili će ga korisnici doista i koristiti?

Zbog čega sam otvorila Myspace profil?

Tri su razloga zbog kojih sam kreirala novi profil na novom Myspaceu:

1.       Nostalgija – Myspace je prva društvena mreža kojoj sam se priključila prije o-ho-ho godina. Tamo sam stekla i prvog virtualnog prijatelja (doduše, bio je to Tom, svačiji prijatelj :D), a nakon njega i mnogo drugih. Nisam ni bila svjesna da je moje „gubljenje vremena“ početak moje ljubavi prema društvenim mrežama, a pogotovo nisam niti znala da će to uvelike utjecati na moju buduću karijeru.

2.       Znatiželja – prema društvenim mrežama se ponekad odnosimo kao prema igračkama za koje izgubimo zanimanje ako nam nemaju što novo ponuditi. Nije niti čudno što su mnogi odmah prvoga dana spremno provjerili što nudi novi Myspace, a i ja sam bila među njima.

3.       Justin Timberlake – Nisam preveliki fan njegove glazbe, ali nisam mogla odoljeti njegovom vječnom dječačkom šarmu i štenećem pogledu – a to je bila prva stvar koja se vidjela kad se otvorila naslovnica novog Myspacea. Meni je to bilo dovoljno. :)

Ima li novi Myspace šansu za (novi) uspjeh?

U novu godinu s novim Myspaceom!

Sudeći prema komentarima korisnika na ostalim društvenim mrežama, reakcije su trenutno vrlo pozitivne. No, je li to dovoljno da Myspace vrati staru slavu? Vjerojatno nikada neće imati onakav uspjeh kao što je imao prije dolaska Facebooka (što dokazuje i činjenica da je logiranje u novi Myspace omogućeno i preko Facebook ili Twitter profila), ali čini se kako napokon postoji realna šansa da postigne barem umjeren uspjeh.

A vi? Jeste li već iskušali novi Myspace ili mu nećete niti dati šansu?


17.01.2013.

0

POSTAVITE KOMENTAR

Trenutno ne postoje komentari vezani za ovu temu.


Copyright 2012
Ping Pong
Sva prava zadržana